Verhalen

Hier staan een aantal (bijzondere) verhalen die ik het delen waard vind.

Luc, de Cane Corso

Luc, de Cane Corso waar het allemaal mee is begonnen.

 

Ik kwam Luc tegen op een oppas-/uitlaat site. Er werd voor 3 keer per week uitlaat gevraagd.

 

Helaas kon ik maar 2 van de 3 keer dus reageerde ik niet.

 

Twee dagen later kreeg ik een berichtje, of ik een kennismaking zou willen doen want mijn profiel sprak de eigenaar aan. Zo gezegd en zo gedaan! Een kennismaking werd gepland en uitgevoerd.

 

Het was een dikke match tussen Luc en mij en in overleg hebben wij besloten dat ik Luc 2 keer per week zou uitlaten.

 

Dit was in mei 2017, ik heb hem met liefde uitgelaten.

Helaas is lieve Luc niet meer onder ons.

DJ

In November 2018 kwam er een aanvraag binnen, of het mogelijk was om DJ, een Canadese Herder, af en toe bij ons onder te brengen.

 

Na het nodige mail-contact kwam de eigenaar erachter dat wij Dunja hebben, hier had hij overheen gelezen.

De eigenaar wist da DJ niet met andere honden overweg kan, waarschijnlijk omdat hij is gebeten/aangevallen als pup zijnde.

 

Samen hebben wij toch besloten om een kennismaking te planning, een beetje onder het mom van "wie niet waagt, wie niet wint".

 

De eerste kennismaking hebben wij volledig buiten uitgevoerd. DJ vond het enorm spannend en moest eerst niks van Dunja hebben, dit liet hij dan ook rijkelijk weten door te blaffen.

 

Elke keer wat dichterbij komen en laten wennen op die afstand leek te werken voor DJ. Hij begon Dunja steeds minder eng te vinden.

 

Na de tweede en derde kennismaking gaat het nu goed tussen de twee, het is voor DJ nog wel elke keer even spannend als hij Dunja ziet, maar eenmaal weer gewend aan elkaar liggen ze zij aan zij in de woonkamer.