Over J.A. Pet Service

Wie ben ik en hoe is J.A. Pet Service ontstaan?

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets met dieren zou willen doen, alleen wat wist ik nog niet.

Na het VMBO op het AOC-Oost wilde ik graag de opleiding "Wildlife" gaan doen in Zwolle, maar gezien het feit dat ik nog geen studiefinanciering kreeg was het niet te doen om dit te betalen.

Dus samen met mijn moeder besloten om de opleiding "Dierverzorging" op het AOC-Oost in Enschede te doen.

Tijdens deze opleiding heb ik bij veel bedrijven stage gelopen, maar het trok mij allemaal net niet genoeg om ook daadwerkelijk daar mijn werk van te maken.

Het laatste schooljaar kwam ik terecht bij "Dierenopvang 't Noordbroek" gevestigd in Almelo. Het laatste halve jaar heb ik hier fulltime stage gelopen.

Soms was het erg zwaar, maar ik heb het daar ontzettend naar mijn zin gehad en ook ontzettend veel geleerd op het gebied van honden en het gedrag van honden.

Zonder hen zou ik nu niet staan waar ik nu sta, en zou "J.A. Pet Service" nu waarschijnlijk ook niet bestaan.

Dankzij hen weet ik waar mijn passie ligt en weet ik ook dat ik nog verder wil studeren en een "kynologisch gedragstherapeut" wil worden. Hiermee kan ik honden en baasjes helpen elkaar weer te begrijpen als ze elkaar zijn kwijtgeraakt.

 

Het is allemaal heel kleinschalig en meer als hobby begonnen, maar omdat het snel groeide besloot ik, na enig overleg met mijn omgeving, om er mijn werk van te maken.

In Juli 2018 was het dan zover, op naar de Kamer van Koophandel. Een half uur later liep ik weer naar buiten. J.A. Pet Service was, en is nog steeds, een feit!

 

Opleidingen

Dierverzorging niveau 3, diploma behaald

Honden en kattenbesluit

Waarom J.A. Pet Service?

J.A. Pet Service is opgezet om te helpen met de verzorging van uw hond(en).

 

Wanneer uw hond of honden door omstandigheden, bijvoorbeeld door werk of persoonlijke afspraken, te lang alleen moeten zijn, dan kan uw hond of honden gezellig mee met de uitlaatservice of met mij mee naar huis.

 

Wilt u meer weten over de diensten die worden verleend? Kijk dan bij "Diensten".

Waar staat de naam voor?

De letters "J & A" zijn een afkorting van mijn eigen naam, namelijk Jessica Achterhuis.

 

"Pet Service" staat voor hetgeen wat ik doe, service verlenen aan u en uw dieren.