Dagopvang

Halve dagen werken, het huishouden erbij. Ik hoor u denken, daar past een hond bij.

 

Na overleg met de familie en de zoektocht naar de geschikte hond, heeft u een viervoeter gevonden die in het gezin past. Plotseling verandert uw situatie op het werk en daar zit uw hond, 8 uur alleen thuis in plaats van de 4 uur voorheen.

 

Geen vrees! J.A. Pet service neemt uw hond zorgeloos een dagje in huis als u lange dagen moet werken. Ook als u een dag echt even geen tijd heeft omdat u het gewoon te druk hebt.

 

Heel stiekem is het zo af en toe wel lekker om even een keer niet om te kijken naar uw hond, omdat u weet dat deze dan lekker verwend wordt.

 

Bij ziekte is het vaak fijn als iemand de zorg van uw hond kan overnemen, ook dan kunt u contact opnemen met J.A. Pet Service.


Ook als u een dagje weg bent, alleen of met het gezin, is uw hond welkom.

 

De hond wordt met alle liefde in huis opgevangen en draait gewoon een dag mee in het huishouden. Op deze manier doe ik mijn best om de opvang zo leuk mogelijk te maken voor uw hond.

 

Als uw hond goed zindelijk is en niks kapot maakt als hij of zij alleen thuis is, mag uw hond heerlijk op de bank vertoeven als ik even weg ben. Als wij thuis zijn mogen ze lekker bij mij/ons op de bank komen liggen, en een lekkere knuffel komen halen.

 

Voordat uw hond bij mij in de opvang kan komen wordt er eerst een kennismaking gedaan, deze vind bij mij thuis plaats. Dit is zodat u weet waar uw hond terecht komt en zodat er een inschatting gemaakt kan worden hoe de hond zich bij mij thuis voelt en gedraagt.

 

Er zijn twee mogelijkheden voor opvang;

- 8 uur opvang. De hond zit dan 8 uur of korter bij mij in de opvang.

- Langer dan 8 uur opvang. De hond zit meer dan 8 uur bij mij in de opvang.

 

De dagopvang is tussen 09.00 uur en 22.00 uur beschikbaar.